Handitzen naizenean / [testua eta ilustrazioak] Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Bijsterbosch, Anita (Ttarttalo, 2018)
Liburu honetako animalia-kumeek etorkizunarekin amets egiten dute... Bai eta handitzen direnean egin ahalko dituzten gauza guztiekin ere.