Onin eta basoko misterioa - Martín Álvarez, Ibon; Montiel, Emmanuel; Jaka, Aiora (Donostia : Travel Bug, 2018)
Kaixo! Onin naiz. Nire neba Erik eta biok abenturaz abentura ibiltzen gara beti. Gure azken balentriak Basajaunen basoraino eraman gintuen. Ez duzu sinetsiko zer gertatu zitzaigun. Jantz itzazu botak, oraingo honetan Gorbeiaren magalean galtzea dagokigu-eta. Ziurrenik entzuna izango duzu zerbait mendi magiko horri buruz, baina inoiz ez zenuke asmatuko zer-nolako sekretuak gordetzen dituen. Deskubritu nahi dituzu? Zatoz gure lagun-taldera!
8 urtetik aurrera (gorria)
Onin y el misterio del bosque
Keywords: Misterioa; Abenturak; Basoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak