Onin eta altxorraren uhartea / [testuak] Ibon Martín ; ilustrazioak, Emmanuel Montiel ; [itzulpena, Uxue Alberdi] - Martín Álvarez, Ibon (Onin (Travel bug), 2018)
Kaixo! Onin naiz eta Erik izeneko neba biki bat dut. Gehien gustatzen zaiguna lagunekin ondo pasatzea da, eta abentura sinestezinak bizitzea. Etorri nahi zenuke gurekin Urdaibaren bihotzean dagoen uharte mortu batera? Izaki mitologikoak ezagutuko dituzu, eta itsasgizon zahar bat, eta baita mapa sekretu bat ere. Igo zaitez gure itsasontzira eta lagundu piraten altxorra bilatzen!