Gaur ez zara jolastuko - Serrano Burgos, Pilar; Canizales; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2018)
Ana oso urduri zegoen, eskuak izerditan zituen eta urdaileko mina sentitzen zuen. Emma, neskato berria, eskolara iritsi zenetik amesgaiztoa bizi zuten guztiek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Hoy no juegas
Keywords: Eskola-jazarpena; Adiskidetasuna; Enpatia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak