Hutsunea - Llenas, Anna; Igerabide, Juan Kruz (Albolote : Barbara Fiore, 2016)
Juliak zulo handi bat dauka, eta ez du atsegin. Horregatik, modu askotara betetzen saiatzen da, desager dadin. Lortuko al du? Topaketaz beterik dago bizitza. Galeraz ere bai. Batzuetan, galera horiek ez dira garrantzitsuak, arkatza edo paper bat galtzean bezala. Baina, beste batzuetan, garrantzitsuak dira, asmo bat edo osasuna edo maite duzun norbait galtzean bezala. Hutsunea liburua erresilientziaz mintzo zaigu, zoritxarrari aurre egin eta zentzu bat bilatzeaz.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Tristura; Emozioak eta sentimenduak; Gainditzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak