Hari ikusezinak - Torrents, Montse; Portalés, Matilde; Galarraga, Aritz (San Feliu de Guixols : Tramuntana, 2015)
Hari ikusezinez hitz egingo dugu liburu honetan, ikusi ez baina izan badiren hariez. Hari horiek lotzen gaituzte maite dugun jendearekin, une atseginak biziz, jolastuz, barre eginez, ikasiz. Orriak pasatu eta harien magiak liluratuko zaitu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak