Hari ikusezinak / [testua] Montse Torrents ; [ilustrazioak] Matilde Portalés ; [itzulpena, Aritz Galarraga] - Torrents, Montse (Tramuntana, 2015)
Hari ikusezinez hitz egingo dugu liburu honetan, ikusi ez baina izan badiren hariez. Hari horiek lotzen gaituzte maite dugun jendearekin, une atseginak biziz, jolastuz, barre eginez, ikasiz. Orriak pasatu eta harien magiak liluratuko zaitu.