Siberia treneko ipuinak - Atxaga, Bernardo; Zabaleta, Jon; Balzola, Asun (1942-2006); Olariaga, Antton (Donostia : Erein, 2019)
Siberia Treneko ipuinen bildumatik, Bernardo Atxagaren lau ipuin historiko berreskuratu eta tapa gogorrarekin argitaratu ditugu liburu bakar batean. Hauek dira ipuinak: Antonino Apreta, Txiten istorioa, Asto bat hipodromoan eta Jimmy Potxolo. Ilustrazioak jatorrizkoak dira, Asun Balzolarenak, Jon Zabaletarenak eta Antton Olariagarenak. Testuak eguneratuak daude.
Antonino Apreta ; Txiten istorioa ; Asto bat hipodromoan ; Jimmy Potxolo
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Eleberriak -- Antologiak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura