Siberia treneko ipuinak / Bernardo Atxaga ; Jon Zabaleta, Asun Balzola, Antton Olariaga, ilustrazioak - Atxaga, Bernardo (Erein, 2019)
Siberia Treneko ipuinen bildumatik, Bernardo Atxagaren lau ipuin historiko berreskuratu eta tapa gogorrarekin argitaratu ditugu liburu bakar batean. Hauek dira ipuinak: Antonino Apreta, Txiten istorioa, Asto bat hipodromoan eta Jimmy Potxolo. Ilustrazioak jatorrizkoak dira, Asun Balzolarenak, Jon Zabaletarenak eta Antton Olariagarenak. Testuak eguneratuak daude.