Zupankapaloak : haur haur sentitzen diren helduentzat edo heldu sentitzen diren haurrentzat / [testua] Pello Añorga ; [ilustrazioak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Denonartean, 2018)
Zer da Zupankapaloak liburua? Bestiarioa edo disparatarioa? Leloen feria edo Jitanjaforen furia? Astoaren arrantza edo ahuntzaren gau erdiko eztula? Basakirtenkeria mintza edo bufonkeria distira? Kale gorrietako blusa edo asfalto beltzeko iragarkien autobusa?