Munduko haurrak - Muñoz Puelles, Vicente; Espluga, Maria; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2006)
Vicenteren lehen eskola eguna da, baita Tutune neska afrikarrarena ere. Jolaslekuan ezagutu dute biek elkar, negar batean ari zirela. Zer beste haurrekin biziko dituzte ikasturte honetako abenturak? Vicenteren irakaslearekin, asko ikasiko duzu munduko kulturei buruz.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Kultura-aniztasuna; Balioak; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak