100 muxu lotara joan aurretik - Van Gageldonk, Mack; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Lo egitera joan aurretik, txitak animalia bakoitzari gabon-muxu bat eman nahi dio. Animalia guztiei gau on esan ondoren, oso nekatuta dago eta ama oiloaren bila dijoa. Irakurketa goxo eta lasaigarri hau, umeak ohera joateko oso aproposa da. 12 hilabetetik gorako umeentzako liburu bat da.
0-4 urte (urdina)
100 kusjes voor het slapengaan
Keywords: Gaua; Muxuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak