100 muxu lotara joan aurretik / [testua eta irudiak] Mack ; [euskarazko itzulpena, Ane Sedano] - Van Gageldonk, Mack (Hazi eta ikasi (Ikasmina), 2018)
Lo egitera joan aurretik, txitak animalia bakoitzari gabon-muxu bat eman nahi dio. Animalia guztiei gau on esan ondoren, oso nekatuta dago eta ama oiloaren bila dijoa. Irakurketa goxo eta lasaigarri hau, umeak ohera joateko oso aproposa da. 12 hilabetetik gorako umeentzako liburu bat da.