Mattin jantzi egin da - Poussin, Charlotte; Houssais, Emmanuelle; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Mattinek bere arropak aukeratzen ditu, eta bakarrik janzten saiatzen da. Ez da hain erraza! Montessori metodoan oinarrituta. 0-3 urte bitarteko haurrak autonomiarantz gidatzeko eta beren buruengan konfiantza garatzen laguntzeko istorioak.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Maxime s´habille
Keywords: Montessoriren metodoa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura