Mattin jantzi egin da / Charlotte Poussin ; Emmanuelle Houssais ; [itzulpena, Aztiri] - Poussin, Charlotte (Montessori (Ttarttalo), 2018)
Mattinek bere arropak aukeratzen ditu, eta bakarrik janzten saiatzen da. Ez da hain erraza! Montessori metodoan oinarrituta. 0-3 urte bitarteko haurrak autonomiarantz gidatzeko eta beren buruengan konfiantza garatzen laguntzeko istorioak.