Mattin esnatu egin da - Poussin, Charlotte; Houssais, Emmanuelle; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Mattinek indar handia nabaritu du bere baitan, eta ieup!, gogo biziz jaiki da! Montessori metodoan oinarrituta. 0-3 urte bitarteko haurrak autonomiarantz gidatzeko eta beren buruengan konfiantza garatzen laguntzeko istorioak.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Maxime se réveille
Keywords: Montessoriren metodoa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura