Mattin esnatu egin da / Charlotte Poussin ; Emmanuelle Houssais ; [itzulpena, Aztiri] - Poussin, Charlotte (Montessori (Ttarttalo), 2018)
Mattinek indar handia nabaritu du bere baitan, eta ieup!, gogo biziz jaiki da! Montessori metodoan oinarrituta. 0-3 urte bitarteko haurrak autonomiarantz gidatzeko eta beren buruengan konfiantza garatzen laguntzeko istorioak.