Ispilutxo - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin; Chelh Eizagirre, Hasier; Gallastegi, Josu; Eizagirre, Pako; San Miguel, Tomas; Eizagirre, Pako (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2018)
Mutilek deitu didate "nexka" eta ni sentitu naiz baztertua, eta sentitu triste, oso triste, asto tristea baino tristeago, zeren ni ez bainaiz "nexka". Nola izango naiz ni "nexka"?
Iturria: Ispilutxo (Elkar)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Sexu-nortasuna; Adiskidetasuna; Enpatia; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak; Ipuinak