Jonek Jone izan nahi du - Martirena Indart, Dani; Ibañez Elosua, Ana (Andoain : Liburu Iletsuak, 2017)
Sarerik gabe, ausart eta ondo bilduta dator liburu ilustratu ezkutua, egileek bikain zaindua. Irudi, hitz eta objektu bitxi eta bereziz betea, amets ugari kutxan gorde nahi ez, eta zure bihotzaren taupadak entzun eta garunak martxan jarri guran, gogoari libre uzteko gonbite luzea. Egin diezaiogun, beraz, lekua!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lanbideak; Transexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak