Liur azeria - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Eizagirre, Pako; Stern, Isaac; Martínez, Pablo (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2014)
Marixak, baserriko lanak egiten dituen bitartean, lau luma aurkitu ditu lurrean botata. Susmo txarra hartuta oiloak zenbatzen hasi da: -Bat, bi, hiru, lau... lau... lau?? Baina non demontre dago bosgarren oiloa??
Iturria: Liur azeria (Denonartean argitaletxea)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da. Iturria: Liur azeria (Denonartean argitaletxea)
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Bakardadea; Adiskidetasuna; Azeriak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Bideo-ipuinak