Liur azeria / testua, Eneko Etxegarai ; ilustrazioak, Eduardo Rodríguez ; ahotsa, Pako Eizagirre ; musika, Isaac Stern ; bideo-edizioa, Pako Eizagirre - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Eizagirre, Pako; Stern, Isaac; Martínez, Pablo (Pako Eizagirre, 2014)
Marixak, baserriko lanak egiten dituen bitartean, lau luma aurkitu ditu lurrean botata. Susmo txarra hartuta oiloak zenbatzen hasi da: -Bat, bi, hiru, lau... lau... lau?? Baina non demontre dago bosgarren oiloa??