Pepek eta Milak ezkutaketan jolasten dute - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Pepek eta Milak ezkutaketan jolastea atsegin dute. Oso dibiertigarria da! Baina, non dago Emma hontza? Haurrak mugitu ditzazken azal-hegal eta atal desberdinak dituen liburu dibertigarria.
Liburua poltsa baten barruan Mila katuaren kopin batekin.
0-4 urte (urdina)
Verstecken spielen mit Pepe&Mili
Liburu trokelatua
Keywords: Eguneroko bizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak