Pepek eta Milak ezkutaketan jolasten dute / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2018)
Pepek eta Milak ezkutaketan jolastea atsegin dute. Oso dibiertigarria da! Baina, non dago Emma hontza? Haurrak mugitu ditzazken azal-hegal eta atal desberdinak dituen liburu dibertigarria.