Pepek eta Milak piknik bat antolatu dute / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2018)
Pepek eta Milak piknik bat antolatzea erabaki dute. Janaria eramateko eskatzen diete denei. Azal-hegal eta mihiz betetako liburu honetan, haurrak gauza asko aurkituko ditu orrialde bakoitzean.