Koloreak - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2019)
Gaur, Pepek eta Milak etxean pasako dute eguna kolore ezberdinetako gauzak bilatzen. Umeak koloreak ikasi eta orrialde bakoitzean sorpresa ezberdinak aurkitzeko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.
0-4 urte (urdina)
Pepe&Mili suchen die Farben
Liburu trokelatua
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Koloreak; Txakurrak; Katuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak