Koloreak / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2019)
Gaur, Pepek eta Milak etxean pasako dute eguna kolore ezberdinetako gauzak bilatzen. Umeak koloreak ikasi eta orrialde bakoitzean sorpresa ezberdinak aurkitzeko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.