Egun bat Pepe eta Milarekin - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2017)
Pepek eta Milak gauza asko egiten dituzte egunean zehar: gosaldu, jantzi, jolastu... Azal hegal eta mihiz osatutako liburu dibertigarria
0-4 urte (urdina)
Ein Tag mit Pepe&Mili
Liburu trokelatua
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Eguneroko bizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak