Egun bat Pepe eta Milarekin / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2017)
Pepek eta Milak gauza asko egiten dituzte egunean zehar: gosaldu, jantzi, jolastu... Azal hegal eta mihiz osatutako liburu dibertigarria