Nire bihotzak dardara egiten duenean : gurasoen edota persona maiteen banaketa esplikatzeko ipuina - Gonzalo Marrodán, José Luis; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2018)
Kokek askotariko emozioak sentitzen ditu bere gurasoen artean zer gertatzen den ulertu ezinik... Lagundu nahi diozu zer gertatzen den eta hobeto sentitzeko zer behar duen ulertzen? Zuri ere antzeko zerbait gertatzen ari zaizu? Ezagutzen al duzu egoera horretan dagoen norbait? Egungo egoera edota arazoak prebenitzeko eta tratatzeko ipuinak. Haur psikologian aditu batek idatzia. Itsasgarriak, marrazteko orriak eta helduentzako aholkuak ditu.
3-10 urte arteko haurrentzat (urdina)
Cuando mi corazón tiembla
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Dibortzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak