Nire bihotzak dardara egiten duenean : gurasoen edota persona maiteen banaketa esplikatzeko ipuina / [testua] José Luis Gonzalo Marrodán ; ilustratzailea, M.ª Ĵesús Santos Heredero - Gonzalo Marrodán, José Luis (Emozipuinak (Sentir), 2018)
Kokek askotariko emozioak sentitzen ditu bere gurasoen artean zer gertatzen den ulertu ezinik... Lagundu nahi diozu zer gertatzen den eta hobeto sentitzeko zer behar duen ulertzen? Zuri ere antzeko zerbait gertatzen ari zaizu? Ezagutzen al duzu egoera horretan dagoen norbait? Egungo egoera edota arazoak prebenitzeko eta tratatzeko ipuinak. Haur psikologian aditu batek idatzia. Itsasgarriak, marrazteko orriak eta helduentzako aholkuak ditu.