Izadia - Albizua, Garazi (Berriozar : Denonartean, 2018)
Izadia hiriko biztanleak hotzak eta maltzurrak dira. Hiria iluna da eta harresi beltz batek inguratzen du; bertakoek arauak zuzen eta garaiz betetzen dituzte. Gaur, halere, urduritasun berezi bat sumatzen da hirian, izan ere, azterketa eguna da. Azterketa gaindituz gero, bizi osorako lanbidea ezarriko dizute; gainditu ezean, urkatu egingo zaituzte
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Zientzia-fikzioa; Fantasiazko munduak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura