Izadia / Garazi Albizua - Albizua, Garazi (Ahire munduak, 2018)
Izadia hiriko biztanleak hotzak eta maltzurrak dira. Hiria iluna da eta harresi beltz batek inguratzen du; bertakoek arauak zuzen eta garaiz betetzen dituzte. Gaur, halere, urduritasun berezi bat sumatzen da hirian, izan ere, azterketa eguna da. Azterketa gaindituz gero, bizi osorako lanbidea ezarriko dizute; gainditu ezean, urkatu egingo zaituzte