Paris misioa - Tobaruela, Pere; Meixide, Andrés; Zabala, Juan Luis (Donostia : Elkar, 2018)
Inurp4npox, Inurrind4r, Inurm4algu eta Inurm4il, horra inurri4k brigada bereziko lau kideak, munduko bazter urrunenera ere joateko prest daudenak, misterio ilun eta nahasienak argitzeko. Paris misioan Frantziako hiriburura doaz Inurriak. Père-Lachaise hilerrian hasten da kasua, gorpurik gabeko krimen bat gertatzen denean: kanposantu erraldoi hartako zaindariak dio morroi beldurgarri batzuk ikusi dituela neska bati tiro jotzen, eta neska hori desagertu egin dela gero!!!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Misterioa; Inurriak; Paris; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak