Paris misioa / Pere Tobaruela ; ilustrazioak, Andrés Meixide ; itzulpena, Juan Luis Zabala - Tobaruela, Pere (Inurriak (Elkar), 2018)
Inurp4npox, Inurrind4r, Inurm4algu eta Inurm4il, horra inurri4k brigada bereziko lau kideak, munduko bazter urrunenera ere joateko prest daudenak, misterio ilun eta nahasienak argitzeko. Paris misioan Frantziako hiriburura doaz Inurriak. Père-Lachaise hilerrian hasten da kasua, gorpurik gabeko krimen bat gertatzen denean: kanposantu erraldoi hartako zaindariak dio morroi beldurgarri batzuk ikusi dituela neska bati tiro jotzen, eta neska hori desagertu egin dela gero!!!