Banpiroen hiria / Aitor Arana - Arana, Aitor (Ekin (Ibaizabal), 2018)
Selene Europako mendebaldeko ospitale psikiatriko batean esnatu da, ez duelarik ezta bere izena ere gogoratzen. Bakarrik banpiro bat dela pentsarazten dioten aztarna batzuk ditu. Bere egonezinak eraginda, eta Mikel erizain edo "erozain" gaztearen laguntzaz, bertatik ihes egingo du bere iragana berreraikitzeko asmoarekin. Espero gabe, errealitatearen mugak gainditzen dituen abentura batean murgildurik ikusiko du bere burua...