Ezta pentsatu ere! / [testua eta ilustrazioak] Émile Jadoul ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Jadoul, Émile (: Ttarttalo, 2018)
Oheratzeko ordua da baina Lontxok ez du batere logurarik. Akaso, gurasoen ondoan lo egin dezake, Patxi arrainak egiten duen bezala... Lortuko al du Lontxok bere amatxo eta aitatxorekin batera lo egitea?