Nire besoetan - Jadoul, Émile; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Jaio da Lontxoren anaia txikia. Lontxok uste du jaioberria bere ohe txikian geldituko dela betiko, baina amak anaia hazi egingo dela esaten dio. Lontxo kezkatzen hasiko da: non sartuko dute umea handitzen denean? Lortuko al du Lontxok leku aproposa bere anaiarentzat?
0-4 urte (urdina)
Gros pipi
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Pinguinoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak