Nire besoetan / [testua eta ilustrazioak] Émile Jadoul ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Jadoul, Émile (: Ttarttalo, 2018)
Jaio da Lontxoren anaia txikia. Lontxok uste du jaioberria bere ohe txikian geldituko dela betiko, baina amak anaia hazi egingo dela esaten dio. Lontxo kezkatzen hasiko da: non sartuko dute umea handitzen denean? Lortuko al du Lontxok leku aproposa bere anaiarentzat?