Korri, Sebastian, korri! - Igerabide, Juan Kruz; Sales, Gemma ([Donostia] : Erein, 2006)
Sebastian haur berezi-berezia da, eta bere erara ikasten du. Azkenaldian triste dabil: berak oraindik ez du irakurtzen ikasi, eta kideek bai. Tatiana etorri denetik, ordea, irribarrea berreskuratu du Sebastianek, eta beste zerbait ere bai. Sebastianen istorioarekin besteak onartzen ikasiko duzu, norberaren akatsak eta bertuteak barne.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Keywords: Adimen-ezintasuna duten haurrak; Ezintasun fisikoa duten haurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gainditzea; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak