Korri, Sebastian, korri! / Juan Kruz Igerabide ; irudiak, Gemma Sales ; [proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Igerabide, Juan Kruz (Balioen txanda (Erein), 2006)
Sebastian haur berezi-berezia da, eta bere erara ikasten du. Azkenaldian triste dabil: berak oraindik ez du irakurtzen ikasi, eta kideek bai. Tatiana etorri denetik, ordea, irribarrea berreskuratu du Sebastianek, eta beste zerbait ere bai. Sebastianen istorioarekin besteak onartzen ikasiko duzu, norberaren akatsak eta bertuteak barne.