Ez naiz beldur! / idazlea, Mandy Archer ; marrazkilaria, Chris Jevons ; [itzulpena, Antton Olano] - Archer, Mandy (Ibaizabal, 2018)
Xarpak ez die beldurrik ez gaueko zaratei, ez itzal izugarriei. Liburuak 40 azal-hegal misteriotsu baino gehiago ditu. Aurkitu zer ezkutatzen den bakoitzaren atzean!