Lagun bila - Poussier, Audrey; Casenave, Alice ([Uztaritze, Lapurdi] : IKAS, 2017)
Uda da, eta Batita enoatzen da; lagun bila dabil. Lau haizetara zabaldu gomitari, Joana auzoak baizik ez dio ihardesten. Batita ohartuko dea azkenean hura duela laguna hoberena?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Cherche amis
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura