Lagun bila / Audrey Poussier ; [euskarazko itzulpena, Alice Casenave eta IKAseko lankideak] - Poussier, Audrey (: IKAS, 2017)
Uda da, eta Batita enoatzen da; lagun bila dabil. Lau haizetara zabaldu gomitari, Joana auzoak baizik ez dio ihardesten. Batita ohartuko dea azkenean hura duela laguna hoberena?