Lurra eta zerua - Hédelin, Pascale; Richard, Laurent; Sedano, Ane (Barakaldo (Bizkaia) : Ikasmina, 2015)
Lurraren, zeruaren eta espazioaren misterioak ezagutzeko eta beraiei buruzko azalpen errazak umeei emateko animazio, azal-hegal, mihi eta gardenkiz betetako liburu zoragarri bat.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Lurra (Planeta); Erreferentzia-materialak