Lurra eta zerua / Pascale Hédelin ; Laurent Richard ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano eta Leire Latierro] - Hédelin, Pascale (Ikasmina, 2015)
Lurraren, zeruaren eta espazioaren misterioak ezagutzeko eta beraiei buruzko azalpen errazak umeei emateko animazio, azal-hegal, mihi eta gardenkiz betetako liburu zoragarri bat.