Mutuaren hitza / gidoia, Laurent Galandon ; marrazkia, Frédéric Blier ; kolorea, Sébastien Bouet ; [itzulpena, Miel A. Elustondo ; moldaketa grafikoa, Gregorio Muro] - Galandon, Laurent (Harriet, 2018)
Célestinek ez du sentitzen familiak maite duenik eta, orduan, herri txikiko bizimodua utzi eta hiribururantz joko du, haurretako ametsa gauzatzeko asmotan, filmak egin nahi izan baititu txikitandik! Baina errazago da esaten, egiten baino, Célestin ez baita notario laguntzaile ezezaguna besterik, eta zinema munduan ez du batere erreferentziarik ez ezagunik... adiskide bat izan ezik: Anatole Fortevoix, pregoilari izana, zinema areto bateko zuzendaria gaur egun. Anatolek aholkua emango dio Célestini: atzera etxera itzuli eta aitaren notaritzan lan egiteko. Horretan dela, ordea, Célestinek eszenografo laguntzaile lana inguratuko du zinema estudio batean. Urrats hori eginik, zinema zuzendari izan nahi duen Célestinek berealdiko abenturak biziko ditu, nahi beste ezusteko topaketa eta ezohiko egoera, eta, azkenean, bere helburua betetzeko bidea topatuko du: ametsa gauzatuko du!