Hartzak ez du lo egin nahi / Jelleke Rijken, Mack van Gageldonk ; [itzulpena, Amets Santxez] - Rijken, Jelleke (: Ttarttalo, 2019)
Negua da ia. Hartza hibernatzeko prestatzen ari da. Baina, halako batean, hegazti batzuk ikusi ditu hegoalderantz hegan. Hartzak ere bidaiatu nahi du! Elefanteak eta oiloak esan diote lo egin behar duela, baina berak ez die jaramonik egin. Ausardiari, adiskidetasunari eta zu zeu izateari buruzko istorio samur bat.