Inpostorea - Fernandez, Elena ([S.l.] : Elena Fernández, 2018)
Edurne, Bilboko museoko arkeologo gaztea, bere bizitzari berrekin nahi dio jasandako erasoaren ondoren. Azkenean bere babeslekua utzi du, Axlorreko kobazulora sartzeko Museoak duen proiektuak adoreturik. Dimarako bidaiak Bilbaoko Cortes kaleko etxeko bizitza berriarekin uztartzen ditu. Hala ere, proiektu biekiko ilusioa zapuztu egingo da bere burua udalerri malapartatuan gertaturiko hilketa berri betean nahasturik ikustean.
Keywords: Helduentzako Literatura