Lukasen superbotereak - Luengo Añón, Ana; Unamuno, Mario; Díaz, Marisol (Barcelona : Bellaterra, 2018)
Zer da autismoa? Zergatik da autismoa definitzen hain zaila? Zertan dira elkarren antzeko autismoa duten pertsonak? Jende helduak ez daki aurreko galdera horiei ondo erantzuten, baina ipuin honetako haurrek autismoa zer den ikasiko dute Lukas lehengusuarekin jolasean.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Autismoa; Familia harremanak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak