Bidean - Arrula Ruiz, Garazi; Azkarragaurizar, Helena (Berriozar : Denonartean, 2018)
Iratik gauza piloa daki. Ikara hitza ez da gauza horietako bat. Iratik gauza piloa dakien jendea du inguruan. Haiek badakite ikara zer den. Iratik ere gauza bat gehiago jakinen du gaur.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Irudimena; Marrazketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak